Met de smaak van vroeger!

Wij leveren de allerbeste maaltijden aan iedereen!

Voor Wie!

Gewoon Lekker Eten is een nieuwe maaltijdservice die gericht is op het land van Cuijk , Nijmegen e.o.
Gewoon Lekker Eten bezorgd bij iedereen, dus zowel voor de oudere, de jongere en iedereen die qua leeftijd daar tussenin zit.
Voor Gewoon Lekker Eten maakt het niet uit of u niet “meer” kunt koken, geen tijd hebt om te koken, of geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt eten.
Op een plek die u zelf prettig vindt, of dit nou voor de TV is of aan een mooi gedekte tafel met een glaasje wijn erbij.
Wij zorgen ervoor dat alles lekker is, of u nu kiest voor een gehaktbal, speklapje of een sappige biefstuk of stukje vis.

Hoe werkt het

Uit onze 600 maaltijdcomponenten, maken wij elke de 14 dagen een keuze van:
- 5 rundvlees gerechten
- 7 varkensvleesgerechten
- 5 kip
- 4 visgerechten
- 11 bijgerechten, aardappelen, pasta en rijst
- 11 groentengerechten warm
- 3 groenten salades
- 4 vegetarische gerechten
- 8 soepen
- 5 Plus vlees en vis gerechten
- 8 desserts

U maakt uw keuze uit 75 verschillende componenten die u zelf combineert.

Per jaar komen alle 600 componenten aan de beurt, zo maken wij gebruik van al het goede wat elk seizoen ons brengt.
Zo maken wij zoveel als mogelijk gebruik van streekproducten en waar mogelijk is biologisch.
Onze uitgangspunten zijn dat al het eten lekker moet zijn, van zowel de gehaktbal, het speklapje tot de biefstuk, een zeeduivel etc. Al onze gerechten worden apart verpakt, zodat U zelf de maaltijd kunt samenstellen dus U kiest een vlees of visgerecht, daarbij kiest U een bijgerecht dit kunnen aardappelen; gebakken of gekookt, een pasta of rijst zijn. Daarbij kiest U nog of een warme groenten of een koude salade. U bepaalt dus zelf welke maaltijdcomponenten uw maaltijd worden. Dit zet u 4 a 5 minuten in de magnetron en u kunt genieten van een topmaaltijd. Bovendien beperkt u de afwas tot bijna niks.

In de keuken van Culinique worden al deze gerechten ambachtelijke bereidt.

Als u alles in het werk stelt om de allerbeste ingrediënten in te kopen, zou aan deze ingrediënten dan smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren conservatoren, kleurstoffen, smaakstoffen toevoegen? Juist, en daarom doet Culinique dat ook niet!