Met de smaak van vroeger!

Welkom, bij de website van Gewoon Lekker Eten!

Voor Wie!

Middels deze website willen wij u alle voordelen van onze maaltijdservice duidelijk maken.
Het is namelijk mogelijk om iedere dag gewoon lekker te eten voor een heel scherpe prijs. Of u geen zin hebt om te koken, geen tijd hebt, of het koken valt u te zwaar, met de maaltijden van Gewoon Lekker Eten! kunt u elke dag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.
U hoeft er niet voor thuis te blijven, de maaltijden worden bezorgt op het tijdstip dat u wilt. U bepaalt helemaal zelf het tijdstip van eten, op een plek die u zelf prettig vindt, of dit nou voor de TV is of aan een mooi gedekte tafel met een glaasje wijn erbij.
Wij zorgen ervoor dat alles lekker is, of u nu kiest voor een gehaktbal, speklapje of een sappige biefstuk of een stukje vis.

Magnetron maaltijden zijn toch ongezond?

Ja dat klopte, maar Culinique heeft andere uitgangspunten dan alle andere aanbieders van maaltijden. Culoinique bewijst dat het mogelijk is om een ambachtelijk bereidde maaltijd op uw bord te toveren, zonder toevoegingen, niet te veel zout, en gemaakt van de allerbeste ingrediënten.
Dus geen kilo bakken met voeder (welliswaar geschikt voor menselijke consumptie), maar lekker en gezond eten. U kunt weer genieten van een maaltijd die u zelf samen stelt.

Deze maaltijden zijn dan zeker heel duur!

Nee!!! De maaltijd is iets duurder dan de kilobak uit de super, maar niet duurder dan de prijs die u kwijt zou zijn voor de ingrediënten van deze maaltijd.